<
НОВИНИ ДНЯ: У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасоквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.08.2021 463

Міністр оцінив ймовірність запровадження локдауну в Україні

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко прокоментував можливість запровадження локдауну в Україні на тлі зростання захворюваності на коронавірус.

В ефірі телеканалу 1+1 він сказав, що локдауна може не бути, якщо вакцинується якомога більше людей.

«Чекати локдауну чи не чекати? Я пропоную не чекати. Я пропоную піти в пункт вакцинації і зробити щеплення, щоб в Україні не було локдауну», — зазначив Ляшко.

За його словами, школи в Україні в новому навчальному році закривати не планують, навіть у разі значного поширення COVID-19 і потрапляння регіону у помаранчеву або червону зони карантину. Втім, мова йде лише про ті, де 80% вчителів будуть вакциновані.

Такі ж правила діятимуть і для установ культури.

Оценка материала:

5.00 / 1
Міністр оцінив ймовірність запровадження локдауну в Україні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
06.08.2021 463
Еще материалы раздела «Суспільство»