<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Бізнес
Економіка
06.08.2021 481

В Україні зростають частки нелегального ринку палива - АМКУ

Рівень нелегального бізнесу на ринку роздрібної торгівлі паливом в Україні зростає кілька років. Частки нелегального ринку палива досягають 34%.

Про це повідомляє прес-служба Антимонопольного комітету.

За даними компаній - членів Європейської бізнес асоціації, торік частка нелегального ринку бензину в Україні становила 25%, дизельного палива - 19%, а автогазу - 34%.

Практично половина вартості пального поки що це податки, тому втрати бюджету від такої діяльності учасників ринку щороку близько 20 млрд гривень, стверджують підприємці.

Заплановано розробити, як створювати і забезпечувати функціонування системи глобального моніторингу ринку роздрібної торгівлі паливом.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні зростають частки нелегального ринку палива - АМКУ 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
06.08.2021 481
Еще материалы раздела «Економіка»