<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
15.08.2021 456

Харківські угоди: СБУ допитає низку політиків

Служба безпеки України викликала діючих і колишніх нардепів, колишніх міністрів та інших екс-чиновників на допити в кримінальному провадженні за статтею держзради. Повістки опубліковані на сайті відомства.

Так 16 серпня на допит в ролі свідків чекають нардепа Юрія Бойка та екс-главу СБУ Валерія Хорошковського. На наступний день викликані нардепи Віталій Борт і Дмитро Шпенов. На 18 серпня - колишній глава митниці Ігор Калетник і екс-нардеп Юлія Ковальова.

Потім у СБУ чекають екс-спікера Верховної Ради Володимира Литвина і його брата Миколу Литвина, який очолював Держприкордонслужбу.

Станом на 20 серпня СБУ викликає на допит у ролі свідків у цьому кримінальному провадженні екс-міністра транспорту і зв'язку Костянтина Єфименка та колишнього міністра юстиції Олександра Лавриновича, на 26 серпня - колишнього міністра фінансів Федора Ярошенка.

Оценка материала:

5.00 / 1
Харківські угоди: СБУ допитає низку політиків 5.00 5 1
Політика / Україна
15.08.2021 456
Еще материалы раздела «Україна»