НОВИНИ ДНЯ: У Білому домі порадили Путіну не втручатися у вибори США  Німеччина з іншими партнерами передасть Україні ще 77 танків Leopard 1A5 та 12 гаубиць  У Байдена намагаються зберегти мільярди доларів допомоги Україні до 30 вересня, - Reuters  Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець  Класичне бабине літо з нюансом: яка погода буде в Україні на вихідних  "Мирні переговори" від Путіна: політолог пояснив, чи хочуть у Кремлі закінчити війну в Україні  У Києві стане прохолодніше й незабаром задощить, - синоптикивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.08.2021 858

МОН спростувало інформацію про скасування навчання з 1 вересня

У Міністерстві освіти та науки України зробили заяву щодо початку навчального року в країні. Інформація про скасування навчання з 1 вересня - фейк.

Про це повідомляє пресслужба МОН.

У міністерстві нагадали заяву міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета, що при будь-якому рівні епідемічної небезпеки освітній процес триватиме.

"Міністерство освіти і науки України повідомляє, що інформація в соціальних мережах щодо скасування освітнього процесу в закладах освіти з 1 вересня є недостовірною", - йдеться у заяві.

Оценка материала:

5.00 / 1
МОН спростувало інформацію про скасування навчання з 1 вересня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
16.08.2021 858
Еще материалы раздела «Суспільство»