<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
19.08.2021 679

Ведучі каналу «Україна» показали наймиліші серцю фотографії

Фотознімки здатні закарбувати в пам’яті важливі події, особливі миті життя та найцінніші спогади. У Всесвітній день фотографії, який щорічно відзначають 19 серпня, ведучі новин «Сьогодні» на каналі «Україна» поділились світлинами, які бережуть з любов’ю і трепетом.  

Panova_19.08.21_0

«Люблю згадувати ці емоції. Років до чотирьох Аня любила сидіти на шиї в буквальному сенсі. І чомусь одразу заливалася сміхом. Це було дзвінко, гучно і дуже заразно. Ніколи в житті так щиро і безтурботно не сміялася. Ніби сама поверталася в дитинство», – розповіла Марина Кухар.

Kyhar_19.08.21_3

«Це наша перша фотосесія утрьох. Мілані було 4 місяці, і ми з чоловіком потроху звикали до ролі батьків. До року Мілки ці фотографії були лише для сімейного архіву. Цей родинний портрет висить у нас вдома на стіні. Тепер маленька вже показує на фото і каже «ма», «па», і на себе теж каже «Ма», бо поки не може вимовити своє ім’я повністю», – поділилась Анна Панова.

«На цьому фото – здійснення заповітної мрії. Австралія, місто Сідней. Березень 2019. Мрія потрапити саме сюди була із дуже глибокого дитинства. Я пам‘ятаю, коли по телебаченню транслювали один серіал знятий у Сіднеї. І тоді я закохався у красоти цього міста», – розповів Ігор Пупков.

Pypkov_19.08.21

«Ми повертались від батьків з Черкас і серед суцільних жовтих соняшникових полів побачили ще не скошене пшеничне. Кінець липня 2021 року, десь на Київщині. Теплий літній вечір, захід сонця, зі мною - найрідніші: донька у кадрі, чоловік з фотокамерою - за кадром, навіть пес сидить і сумирно спостерігає (він фотографуватись не любить). Цей стан умиротворення зафіксувався у світлині і буде зігрівати нас зимовими вечорами», – зазначила Юлія Галушка.

Galyshka_19.08.21_1

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучі каналу «Україна» показали наймиліші серцю фотографії 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
19.08.2021 679
Еще материалы раздела «Афіша»