<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
20.08.2021 695

Нацбанк залишає ще один директор департаменту

Директор Департаменту фінансового контролінгу НБУ Олег Стринжа перейшов на роботу в Ощадбанк.

Про це повідомляється на сайті Ощадбанку

"Наглядова рада Ощадбанку рішенням від 19 серпня 2021 року призначила переможця конкурсу Олега Стринжа членом правління Ощадбанку, відповідальним за фінансовий блок. Його кандидатура погоджена Національним банком України. Олег Стринжа почне роботу в новій посаді 1 вересня 2021 року. Контракт розрахований на 5 років", - йдеться в повідомленні.

До сьогоднішніх днів Стринжа протягом шести років відповідав в НБУ за планування, контроль і аналіз адміністративних витрат, а також за процеси фінансового прогнозування, підготовку управлінської фінансової звітності та управління власним капіталом НБУ.

Раніше майже одночасно звільнилися директор департаменту ліцензування Олександр Бевз, директор департаменту фінансової стабільності Віталій Ваврищук і директор департаменту супроводу кредитів Олег Новаковський. Слідом за ними звільнився директор департаменту виїзних перевірок Денис Новіков.

Оценка материала:

5.00 / 1
Нацбанк залишає ще один директор департаменту 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
20.08.2021 695
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»