<
НОВИНИ ДНЯ: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї святавсі новини дня
21.08.2021 756

Казахам дозволили купити український платіжний сервіс Portmone

Антимонопольний комітет України надав дозвіл Kaspi Pay (Казахстан) на придбання акцій кіпрської компанії Budus Investments Limited, якій в Україні належить ТОВ "Портмоне онлайн".

Таке рішення АМКУ прийняв 19 серпня.

"Надано дозвіл ТОВ "Kaspi Pay" (м. Алмати, Республіка Казахстан) на придбання акцій компанії Budus Investments Limited (м. Нікосія, Кіпр), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії", - йдеться у повідомленні.

АМКУ також надав дозвіл фізичній особі - громадянину України на призначення на посаду директора ТОВ "Портмоне Онлайн", який вже обіймає посаду заступника голови правління акціонерного товариства Kaspi.kz.

Оценка материала:

5.00 / 1
Казахам дозволили купити український платіжний сервіс Portmone 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
21.08.2021 756
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»