<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  Уряд Британії занепокоєний через злочинну діяльність російських шпигунів  Чи зможе Україна повернути усю свою окуповану Росією територію: оцінка аналітиків США  Що додати до паски щоб вона довго не черствіла, як її зберігти свіжою  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  У Харкові змінять назву двом станціям метро  ЗМІ опублікували мирний договір між Україною та РФ, узгоджений на початку 2022 рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
25.08.2021 546

Наталія Могилевська запропонувала нові перші рядки гімну України

За лаштунками грандіозного шоу «З Днем народження, Україно!», яке канал «Україна» покаже 24 серпня о 17:40, співачка Наталія Могилевська розповіла, які часи за 30 років Незалежності України вважає найзнаковішими і про що мріє для своєї країни.

photo_2021-08-25-10.59.51-e1629878426946_25.08.21

Популярна співачка Наталія Могилевська у грандіозному шоу «З Днем народження, Україно!» заспіває одразу два своїх хіта «Я завелась» і «Відірватись від землі». За лаштунками концерту артистка розповіла, над чим постійно працює для України та чого бажає їй.

«Я все роблю для того, щоб діти України були творчими і здобували освіту саме в моїх руках. А ще у мене є така мрія – я хочу, щоб Україна стала настільки щасливою, щоб ми змушені були змінити перші рядки гімну і співали: «Буде вічно жити, буде вічно сяяти та розквітати наша прекрасна і неймовірна Україна», – поділилась Наталія Могилевська на знімальному майданчику грандіозного шоу «З Днем народження, Україно!»

Крім того, зірка розповіла, які часи за 30 років незалежності нашої країни вважає найзнаковішими для себе:

«Мені здається, найкращими роками були 90-ті, вірніше кінець 90-х і початок 2000-х років. Адже на них припав розквіт українського шоу-бізнесу. Саме тоді вперше проходили величезні концерти, виходили мої перші альбоми, вперше приїжджали до нас західні зірки… Тобто було народження нової української хвилі і нового шоу-бізнесу, який ми творили власноруч».

Проте співачка впевнена, за всі ці 30 років вона зі своїми колегами по цеху зробили все, щоб українська пісня та культура ставали з кожним роком кращими, і сьогодні нам є чим пишатися.

«Український шоу-бізнес пережив кілька вибухів. Перші були в 90-х роках. Але тоді ми не знали технологій – робили все серцем. А сьогодні у нас ціла машина шоу-бізнесу – є біблії, технології, формати. Тому ця машина починає створювати величезну кількість артистів! І останні кілька років, після революції, безумовно найвибуховіші, тому що почало з’являтись багато україномовних артистів», – розповіла артистка за лаштунками святкового шоу каналу «Україна».

Нагадаємо, у масштабному шоу «З Днем народження, Україно!» глядачі каналу «Україна» також побачать вражаючі виступи VERKA SERDUCHKA, Олі Полякової, Олега Винника, NK, MONATIK, Макса Барських, Павло Зібров, TAYANNA, Артема Пивоварова, Анастасії Приходько, Руслани, ALEKSEEV, Ірини Білик, Олі Цибульської, SLAVA KAMINSKA, Арсена Мірзояна, Lida Lee, гуртів DZIDZIO, KAZKA, «ВВ», «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», Go A, KADNAY.

Дивіться грандіозне шоу «З Днем народження, Україно!» 24 серпня о 17:40 в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Наталія Могилевська запропонувала нові перші рядки гімну України 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
25.08.2021 546
Еще материалы раздела «Афіша»