<
НОВИНИ ДНЯ: Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платитивсі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
26.08.2021 1102

Солістка гурту Go_A вийшла заміж в ефірі шоу «Співають всі!»

Зірковою гостею першого випуску талант-шоу «Співають всі!» на телеканалі «Україна» стала солістка колективу Go_A Катерина Павленко. Та погоджуючись долучитись до «сотні» музичних експертів, вона й подумати не могла, в яку авантюру буде втягнута.

61263b134b0ab_kateryna_pavlenko_26.08.21

У прем’єрному епізоді грандіозного шоу «Співають всі!» глядачі познайомились із талановитими учасниками, одним з яких став 28-річний Олександр Боратинець (BORA) з Волинської області. Щойно хлопець вийшов на сцену, як незаміжні експертки проєкту почали цікавитись, чи він одружений, на що учасник показав відсутність обручки на безіменному пальці.

Для свого виступу Олександр обрав пісню MONATIK «Кружит», однак йому не вдалося набрати достатньої кількості голосів, щоб позмагатись за право дійти до фіналу. Та радіоведучий Слава Дьомін зазначив, що учаснику не слід засмучуватись, адже він завоював серце Катерини Павленко, яка першою натиснула на кнопку. Так, за словами Дьоміна, на шоу склалась ідеальна пара, а зірковий капітан проєкту Наталія Могилевська підкинула хмизу в багаття, додавши: «Я ще промовчу, що Катя мені на вушко сказала».

«Немає обручки? Яке співпадіння, в мене теж!» – заявила Катерина Павленко в ефірі каналу «Україна». Після цих слів Діма Коляденко надягнув на голову Каті фату, а Ніна Матвієнко заспівала народну весільну пісню «Горіла сосна, палала». Учасник поцілував Катерину у щічку, і всією «сотнею» вони відіграли найзірковіше у країні весілля.

Згодом солістка гурту Go_A прокоментувала своє «заміжжя» у бекстейджі Secret Show:

«Це було дуже несподівано і незаплановано. Так я собі весілля точно не уявляла. Якщо чесно, я його взагалі не уявляла, але те, що сталося сьогодні, це був годний контент, – сказала Катерина Павленко, після чого ведучий бекстейджу Ваня Рассел поцікавився у зірки, чи часто їй доводиться робити перший крок у стосунках. – Інколи доводиться, та я натякаю у піснях. Я дуже горда – не піду перша, але натякнути можу».

Нагадаємо, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходитиме це музичне шоу. Переможець нового проєкту отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень.

Дивіться грандіозне шоу «Співають всі!» щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна».

Дивіться усі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

Оценка материала:

5.00 / 1
Солістка гурту Go_A вийшла заміж в ефірі шоу «Співають всі!» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
26.08.2021 1102
Еще материалы раздела «Дозвілля»