НОВИНИ ДНЯ: 28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областяхвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
27.08.2021 972

В Офіс омбудсмена кинули «коктейль Молотова»

У будівлю Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини зловмисник кинув пляшку з вибуховою сумішшю, внаслідок чого було пошкоджено двері приміщення.

1629984241-114_27.08.21

Як передає Укрінформ, про це український омбудсман Людмила Денісова поінформувала у Телеграмі, передає Укрінформ.

“26 серпня о 15-10 у будівлю Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини зловмисник кинув пляшку з вибуховою сумішшю, внаслідок чого пошкоджено двері приміщення. На щастя, ніхто з працівників та відвідувачів не постраждав”, - поінформувала Денісова.

За її інформацією, чоловіка вже затримано, і при ньому було виявлено інші вибухові речовини. Український омбудсман також виклала фотографії з місця події.

Зі свого боку у відділі комунікації поліції Києва Укрінформу повідомили, що деталі щодо цієї події будуть повідомлені пізніше.

Раніше ЗМІ поінформували, що у столиці в офіс Уповноваженого Верховної Ради з прав людини кинули коктейль Молотова, внаслідок чого загорілися двері, і що поліція затримала нападника.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Офіс омбудсмена кинули «коктейль Молотова» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
27.08.2021 972
Еще материалы раздела «Події»