<
НОВИНИ ДНЯ: Російська теорія "перемоги": аналітики пояснили, у чому небезпека  Як приготувати пухкі пундики  Вчені виявили іншопланетне життя у Сонячній системі  Як отримати компенсацію за генератори для будинку: пояснення КМДА  В ISW роз'яснили, що змусить Путіна зупинити війну проти України  Як приготувати смачне печиво з какао  Якого числа Яблучний, Медовий та Горіховий Спаси 2024 року: запишіть собі нові дати святкуваннявсі новини дня
Політика
Україна
27.08.2021 477

В Україні затвердили стратегію зовнішньої політики

Президент України Володимир Зеленський затвердив Стратегію зовнішньої політики країни. В її основі лежить стратегічний курс на набуття повноправного членства в ЄС і НАТО.

Про це повідомляє пресслужба президента.

Пріоритетом також названо протидію Росії, забезпечення незалежності та державного суверенітету України, відновлення її територіальної цілісності.

Серед інших напрямків - просування українського експорту та залучення іноземних інвестицій, захист прав та інтересів громадян України за кордоном, утвердження позитивного іміджу країни у світі.

Україна також націлена на ефективну міжнародну співпрацю у сферах боротьби з тероризмом, злочинністю, нелегальною міграцією, кіберзагрозами, а також відповідальну співпрацю з питань роззброєння, протидії негативним наслідкам зміни клімату.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні затвердили стратегію зовнішньої політики 5.00 5 1
Політика / Україна
27.08.2021 477
Еще материалы раздела «Україна»