<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.08.2021 636

Білошицький анонсував систему кар’єрного зростання у патрульній поліції

У патрульній поліції запроваджується система кар’єрного зростання.

Як передає Укрінформ, про це перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький повідомив у Фейсбуці.

“Радий повідомити про перший етап запровадження системи кар’єрного зростання у патрульній поліції. Першими відкритими вакансіями стануть заступник командира та командир взводу. У майбутньому будуть додаватись й інші кар'єрні можливості”, - ідеться у дописі.

За його словами, оголошення про відкриті вакансії будуть розміщуватися на сайті ДПП і кожен патрульний поліціянт з будь-якого регіону зможе запропонувати свою кандидатуру.

“На основі всебічного оцінювання, що передбачатиме широку перевірку рівня службової підготовки та співбесіду, комісія буде обирати найбільш достойних”, - зазначив Білошицький.

Він нагадав, що перелік відкритих вакансій з більш детальною інформацією про терміни прийняття заявок на участь, вимоги до кандидатів, а також електронна анкета для патрульних відтепер будуть доступні на сайті ДПП.

Як повідомляв Укрінформ, протягом останніх п'яти років особовий склад поліції оновився на 40 %, а середній вік поліціянта становить 35 років.

Оценка материала:

5.00 / 1
Білошицький анонсував систему кар’єрного зростання у патрульній поліції 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
29.08.2021 636
Еще материалы раздела «Суспільство»