<
НОВИНИ ДНЯ: Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експертавсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.08.2021 460

Канал «Україна» розкрив ім’я п’ятого детектива гіпершоу «МАСКА»

Вчора творці шоу «МАСКА» оголосили детективів нового сезону проєкту. Ними стануть улюбленці мільйонів глядачів – NK | Настя Каменських, Олег Винник, Оля Полякова та DZIDZIO. Але шанувальники проєкту засипали канал «Україна» питаннями, чи побачать вони в кріслі детектива п'ятого експерта – Андрія Данилка. Адже саме такою п'ятіркою вони розгадували особи зірок у масках в першому сезоні. І сьогодні домовленості про співпрацю з Андрієм Данилком були підписані.

48492d3c933a3a5ad9aeb3825c81de6a-quality_70Xresize_crop_1Xa_30.08.21

Андрій Данилко відверто зізнається – він до останнього моменту був не впевнений, що стане знову детективом шоу «МАСКА».

«Я настільки зайнятий, що хотів відмовитися. Думав, що займусь своїми справами, приготую для глядачів щось нове. Правда – у мене були зовсім інші плани», – заявив Андрій Данилко.

Але коли артисту показали малюнки дітей, які по-справжньому полюбили цей проєкт, він просто не зміг встояти.

«Я був вражений, побачивши ці ескізи. Розумієте, зараз на телебаченні взагалі немає цікавого дитячого контенту. А наше шоу припало дітворі до душі, їм так сподобалося розглядати і вгадувати ці веселі маски. При цьому костюми зроблені дуже професійно, деякі образи навіть поряд не стоять із тими, які я бачив в інших країнах. Загалом, діти з таким трепетом малювали ці ескізи, що я вирішив – сідай, Андрійку, в «МАСКУ» і відгадуй».

Тож у новому сезоні масштабного проєкту каналу «Україна» ми побачимо зіркових детективів у тому ж складі, який так полюбили українські глядачі.

Як повідомлялося раніше, у другому сезоні грандіозного проєкту «МАСКА» глядачі познайомляться з двадцяткою абсолютно нових героїв. Одним з них став таємничий персонаж Скандал. Шанувальники шоу вже назвали безліч варіантів, хто із зірок може ховатися в цьому образі. Ведучим масштабного проєкту залишиться Володимир Остапчук.

Нагадаємо, український проєкт «МАСКА» – це адаптація всесвітньо відомого формату The Masked Singer компанії Fremantle, який виходить в 4 десятках країн світу. Учасниками музичного шоу-детективу стануть українські зірки – актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. Але їхні особи – таємниця, розгадати яку повинні глядачі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Канал «Україна» розкрив ім’я п’ятого детектива гіпершоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.08.2021 460
Еще материалы раздела «Афіша»