<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнямивсі новини дня
Життя та Стиль
Події
31.08.2021 932

Ледь не скалічився у дитячій кімнаті: на 4-річного хлопчика обвалились скляні двері

В селі Фонтанка Одеської області поки батьки відпочивали із друзями в ресторані, їхній 4-річний син зазнав численних порізів. На малюка впали скляні двері дитячої кімнати.

maxresdefault_31.08.21

У якому стані хлопчик та хто нестиме відповідальність, дізнавались новини «Сьогодні» на каналі «Україна».

О пів на 9 вечера, поки батьки з друзями відпочивали у ресторані, 4-річний хлопчик, бігаючи з дитячої кімнати, штовхнув двері, скло розлетілося на друзки. На кадрах з камер спостереження видно – хлопчик біжить прямісінько на двері, штовхає їх і ті – розсипаються.

"Просто навстіж відчинилися і конструкція, кріплення не витримали. Дитина впала разом з цими дверима. Як показують камери, встав і побіг до батьків. Було на колінах скло, воно відразу від удару об куток посипалося, можливо хлопчик порізався, бо добряче штовхнув двері", – розповідає керівник ресторану Віталій Канюченко.

Мати у вбиральні одразу промила сину руки. Ресторан викликав приватну швидку, медики наклали на поріз шов. А прибиральниці та офіціанти тим часом зібрали скло.

Батьки з претензіями до закладу не зверталися. Компенсації не вимагали – запевняють у ресторані. Заяви до поліції теж не подавали. Ресторан претензій також не має.

Дитина уже вдома – лікування в стаціонарі не потребує. Чому скляні двері не витримали поштовху дитини – адміністрація з'ясовуватиме з виробником конструкції.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ледь не скалічився у дитячій кімнаті: на 4-річного хлопчика обвалились скляні двері 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
31.08.2021 932
Еще материалы раздела «Події»