<
НОВИНИ ДНЯ: Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закускивсі новини дня
31.08.2021 543

Нацбанк відкликав ліцензії у п'яти установ

Національний банк відкликав у п’яти установ ліцензії на надання фінансових послуг на підставі їх власних заяв.

Про це повідомляє пресслужба Нацбанку.

Національний банк України відкликав у п’яти установ: ТОВ "Перший інвестиційний альянс", ТОВ "Фактор Стандарт", ТОВ "Фін Капіал", ТОВ "ФК "Приватні Інвестиції" та Кредитної спілки "Галицька" – ліцензії на надання фінансових послуг на підставі їх власних заяв. Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 27 серпня 2021 року.

Так, анульовано в: ТОВ "Перший інвестиційний альянс" ліцензію на надання послуг з факторингу, у ТОВ "Фактор Стандарт" та ТОВ "Фін Капітал" відкликано по чотири ліцензії. У кредитної спілки «Галицька» відкликано ліцензію на залучення фінансових активів із зобов’язанням щодо наступного їх повернення.

Одна з ліцензій відкликана в ТОВ "ФК "Приватні Інвестиції", а саме ліцензія на надання гарантій. Водночас ТОВ "ФК "Приватні Інвестиції" продовжує свою діяльність та має чинні ліцензії на інші види діяльності, зокрема ліцензії на надання послуг з факторингу, на надання послуг з фінансового лізингу, а також на надання коштів у позику, у тому числі і на умовах фінансового кредиту.

Оценка материала:

5.00 / 1
Нацбанк відкликав ліцензії у п'яти установ 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
31.08.2021 543
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»