<
НОВИНИ ДНЯ: Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингахвсі новини дня
02.09.2021 848

Німецький лоукостер розпочав польоти в Україну

Німецька лоукост-авіакомпанія Eurowings, яка входить в холдинг Lufthansa, розпочала польоти в Україну, зокрема перший рейс вчора, 1 вересня, прийняв міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Про це повідомляє УНІАН.

Компанія почала виконувати рейси із Дюссельдорфа до Києва. Їх частота становитиме 3 рейси на тиждень – щопонеділка, щосереди та п'ятниці.

"У понеділок та середу борт відправляється з Дюссельдорфа об 11:30 і прибуває до Києва о 15:10, в п’ятницю вилітає о 06:50 і прибуває до Києва об 10:30. У зворотному напрямку борт вилітає щопонеділка та середи о 15:55 і прибуває о 17:40 в Дюссельдорф, в п’ятницю відправляється з Києва об 11:15 і прибуває до місця призначення о 13:00", – повідомили в аеропорту "Бориспіль".

Eurowings – німецький лоукост перевізник, дочірній підрозділ авіаційного холдингу Lufthansa Group. Eurowings є лідером ринку в аеропортах Дюссельдорфа, Гамбурга, Штутгарта та Кельна/Бонна і має флот близько 100 літаків. Eurowings вважається найбільшою туристичною авіакомпанією в Німеччині.

Оценка материала:

5.00 / 1
Німецький лоукостер розпочав польоти в Україну 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
02.09.2021 848
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»