<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
02.09.2021 804

«Я дуже рідко фарбуюсь»: Анастасія Приходько

Музичний експерт популярного шоу «Співають всі!», яке виходить на каналі «Україна», співачка Анастасія Приходько звикла прямо говорити те, що думає, навіть якщо ця правда часто ображає людей. Одні шанувальники проєкту засудили її за різкість і гострі коментарі щодо учасників, іншим навпаки до вподоби її відвертість. На знімальному майданчику каналу «Україна» вона прокоментувала свою поведінку і зізналась, що готується до повернення на сцену.

612f504160c37_02.09.21

Анастасія Приходько каже: її обурює нешанобливе ставлення до сцени. І навіть якщо це викликає гнів у її зіркових колег і глядачів, вона не збирається змінювати свою думку.

«Не можна просто вийти і співати. Треба, щоб була душа, щоб відчували пісню. Зараз модна така тенденція – сцена для всіх. Але вибачте, до цього треба йти роками, завойовувати своє місце кожного дня. Я справедлива, кажу правду, але, можливо, не вмію її завуальовувати в солодку обгортку», – зазначила суддя шоу «Співають всі!» Анастасія Приходько в бекстейджі проєкту Secret Show.

Анастасія не боїться не лише висловити свою думку, але й показатися на публіці без грама макіяжу, адже виступає за природну красу.

«Я зараз дуже рідко фарбуюсь, і нехай це буде гордовито, але я вважаю себе красивою. Мені не потрібна додаткова косметика, щоб щось підкреслити. Я дякую природі за те, що вона такою мене створила. Кожен повинен себе любити, тому що ми такі одні. Ви такий один, – звернулась Приходько до ведучого бекстейджу, музичного блогера Вані Рассела. – І я вже у вас закохалась».

Крім того, співачка зізналась, що зараз працює над новим альбомом і шукає нову музику. Але не поспішає випускати пісні, бо для неї важливо створити якісний продукт.

Дивіться новий випуск грандіозного шоу «Співають всі!» у суботу, 11 вересня, о 21:00 на телеканалі «Україна».

Дивіться усі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Я дуже рідко фарбуюсь»: Анастасія Приходько 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
02.09.2021 804
Еще материалы раздела «Афіша»