<
НОВИНИ ДНЯ: Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
06.09.2021 867

«Співають всі!»: Павло Зібров розповів, що допомагає йому підтримувати чудову форму

Наступної суботи, 11-го вересня, о 21:00 телеканал «Україна» покаже новий випуск грандіозного шоу «Співають всі!» На знімальному майданчику зірковий експерт проєкту, співак Павло Зібров зізнався, від чого йому довелось відмовитись під час локдаунів та у чому знаходив віддушину на карантині.

Популярний співак, народний артист України Павло Зібров за лаштунками масштабного проєкту «Співають всі!» розповів, що через карантин йому, як і багатьом зіркам, довелось відмовитись від гастрольного життя та концертів. Проте навіть у цей складний час йому було чим зайнятись.

«Я – композитор, тому сидів і творив, але мушу визнати – не було аж надто величезного запалу. Тому світлих, мажорних пісень було замало. Зараз уже все відроджується: і корпоративи, і робота, і гастролі. Тому стало легше та тепліше на душі», – поділився Павло Зібров на зйомках каналу «Україна».

А крім пісень артист знаходив розраду в городі та садку. Проте, за словами Павла Зіброва, на цю справу він знаходить час навіть у розпал концертної діяльності: «Я це люблю. Мені це цікаво. Це моє рідне, якщо посадиш, ростиш та доглядаєш за цим всім – воно стає, як твоя рідна дитина. Я – сільський хлопець, у мене був великий город, великий садок, кури та все інше, тому для мене це не проблема».

Така активність співака і є його відповіддю на питання, як підтримувати форму. Павло Зібров запевняє – зайвих кілограмів на собі не помічає, бо ж знає, як з легкістю їх позбутись.

«Можливо, набрав пару кілограм, але одразу скинув, працюючи на городі. Спеціальних програм у мене немає. Мій спорт – це більярд і карти. А ще я кручу дискотеку. Ми назвали її в мою честь і крутимо мої пісні та світові хіти 80-их», – коментує суддя талант-шоу «Співають всі!»

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу. Два перші випуски шоу на каналі «Україна» вже подивились 5 687 515 глядачів*, випуск, який глядачі побачили минулих вихідних став кращою програмою дня на українському ТБ**.

Дивіться новий випуск грандіозного шоу «Співають всі!» у суботу, 11 вересня, о 21:00 на телеканалі «Україна».

Дивіться всі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Співають всі!»: Павло Зібров розповів, що допомагає йому підтримувати чудову форму 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
06.09.2021 867
Еще материалы раздела «Афіша»