НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Європа
06.09.2021 498

В Британії можуть продовжити COVID-обмеження ще на півроку

У Великобританії можуть продовжити COVID-обмеження ще на шість місяців. Кількість випадків зараження може різко зрости через початок навчального року.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на The Guardian.

Закон про коронавірус планують продовжити пізніше цієї осені, попри те, що деякі з тимчасових обмежень вже втратили свою чинність.

За словами Бориса Джонсона, ігнорування продовження закону було б безвідповідальним вчинком з боку уряду Великобританії.

"Ці положення, в разі їх видалення, позбавлять уряд можливості захищати наймачів, наприклад, від виселення, або виплачувати допомогу у випадку хвороби тим, хто знаходиться в самоізоляції з першого дня", - відзначив прем'єр-міністр.

Джонсон додав, що продовження дії Закону про коронавірус гарантуватиме безпеку для населення.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Британії можуть продовжити COVID-обмеження ще на півроку 5.00 5 1
Політика / Європа
06.09.2021 498
Еще материалы раздела «Європа»