<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Європа
10.09.2021 446

ЄС ще на півроку продовжив персональні санкції проти Росії

Європейський союз ще на півроку продовжив персональні санкції проти Росії. Вони діятимуть як мінімум до 15 березня 2022 року.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт Ради ЄС.

Повідомляється, що Рада ЄС ухвалила рішення продовжити санкції проти осіб, відповідальних за підрив територіальної цілісності, суверенітету і незалежності України.

Діючі обмеження передбачають заборону на поїздки до ЄС, заморожування активів і заборону на надання коштів або інших економічних ресурсів. Санкції як і раніше будуть застосовуватися до 177 фізичних і 48 юридичних осіб.

Також повідомляється, що економічні санкції проти Росії діють до 31 січня 2022 року, а так званий "кримський пакет" - до 23 червня 2022 року.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЄС ще на півроку продовжив персональні санкції проти Росії 5.00 5 1
Політика / Європа
10.09.2021 446
Еще материалы раздела «Європа»