НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
11.09.2021 385

Кулеба звернувся до ЄС: не треба тримати Україну на гачку реформ

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав ЄС не тримати Україну на гачку реформ. Водночас, він уточнив, що не виступає проти проведення реформ в країні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Кулеби на форумі "Ялтинська європейська стратегія".

За його словами, настав час визнати, що приєднання до ЄС пов’язане не лише з реформами.

"Політичне рішення держав-членів ЄС прийняти іншу державу до своїх членів спирається не лише на реформи. Не треба тримати Україну на гачку реформ. Я за реформи. Але я трохи стомився від того, що чую, як інші держави напучують нас на необхідність проведення реформ, не говорячи правди: вони не хочуть нас приймати в ЄС не тому, що ми не готові, вони самі не готові", - переконаний Кулеба.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кулеба звернувся до ЄС: не треба тримати Україну на гачку реформ 5.00 5 1
Політика / Україна
11.09.2021 385
Еще материалы раздела «Україна»