<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососемвсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
12.09.2021 643

Олександр Гвоздик: Джошуа буде без колишнього динаміту в кулаках

Екс-чемпіон світу прокоментував майбутній бій Ентоні Джошуа з Олександром Усиком.

1631173990-189_12.09.21

Колишній чемпіон світу у напівважкій вазі за версією WBC Олександр Гвоздик вважає, що Олександру Усику слід готуватися до «легкої» версії Ентоні Джошуа, який зробить ставку на рух і витривалість, передає Укрінформ.

«Бачив форму Джошуа, він помітно підсушився. Чув, що Ентоні збирається вигравати у Сашка не за рахунок потужності, а за рахунок майстерності. Навряд чи це хороша ідея для британця. Взагалі не дуже розумно слухати заяви промоутерів, тренерів або самих спортсменів перед боями. У рингу ми все одно побачимо те, до чого готувалися боксери. І те, що має статися.

Факт, що Джошуа дійсно виглядає струнким, ніж зазвичай. І, за логікою, буде швидше і легше на ногах. Але не факт, що це ускладнить завдання для Усика», - каже Гвоздик.

Також Гвоздик не вважає, що в таборі Джошуа є недооцінка суперника: «Там розуміють, що буде, якщо Ентоні вирішить грати за правилами Сашка. А саме вибрати середній темп бою, не чинити постійний тиск і спробувати позмагатися в майстерності. В цьому випадку британця чекає розчарування.

Напевно, в його команді хочуть зробити Джошуа більш витривалим. Думають, що Сашко запропонує високий темп бою (це хороший варіант для Усика). Буде багато рухатися, смикати і сипати комбінації, щоб змусити Ентоні втомитися. У теорії це повинно допомогти британцю. Але в боксі не завжди відбувається так, як нам здається. Ми можемо побачити олімпійську версію Джошуа: легше, рухливіше, але без колишнього динаміту в кулаках. З цією версією британця Сашко впорався б без проблем».

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок британського чемпіона і українського претендента відбудеться 25 вересня на арені клубу «Тоттенгем» в Лондоні. Усик проведе перший титульний бій в суперважкій вазі. Він битиметься за чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF і IBO, що належать Джошуа.

Оценка материала:

5.00 / 1
Олександр Гвоздик: Джошуа буде без колишнього динаміту в кулаках 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
12.09.2021 643
Еще материалы раздела «Спорт»