<
НОВИНИ ДНЯ: Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
15.09.2021 491

NK | Настя Каменських вразила всіх розкішною фігурою на зйомках гіпершоу «МАСКА»

Суперстар NK | Настя Каменських – володарка найсексуальніших форм в українському шоу-бізнесі. У першому випуску нового сезону грандіозного шоу «МАСКА», прем’єра якого відбудеться на телеканалі «Україна», його зірковий детектив NK | Настя Каменських з’явиться в довгій сукні з глибоким розрізом.

Для першого знімального дня найпопулярнішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» співачка обрала ментоловий колір, який є одним із наймодніших відтінків цього сезону за версією інституту Pantone.

Сукня оздоблена декором ручної роботи і має звабливий асиметричний крій – розрізи демонструють стрункі ніжки та ефектне декольте Насті. Доповнили образ мерехтливі прикраси, зачіска з вологим ефектом і макіяж, акцентом якого стали очі, підкресливши погляд співачки. Безперечно, для старту другого сезону улюбленого шоу мільйонів українців Настя обрала дуже стильний і вишуканий look.

Нагадаємо, NK | Настя Каменських разом зі своїми колегами зірковими детективами Олею Поляковою, Олегом Винником, Андрієм Данилком і DZIDZIO розгадуватиме знаменитостей під масками у другому сезоні масштабного проєкту каналу «Україна».

Як повідомлялося раніше, канал «Україна» працює над другим сезоном мегапопулярного шоу «МАСКА» за міжнародним форматом The Masked Singer. Чекайте продовження найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
NK | Настя Каменських вразила всіх розкішною фігурою на зйомках гіпершоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
15.09.2021 491
Еще материалы раздела «Афіша»