<
НОВИНИ ДНЯ: "Здувся та перевзувся": в РФ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні  Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
15.09.2021 463

Праски з вікна та дзвінки в США: зірки розповіли про свої шкільні витівки

Гурту «KAZKA», Арсен Мірзоян та Світлана Тарабарова розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, як «розважались» у школі.

Солістка гурту «KAZKA» Олександра Зарицька свого часу прогуляла екзамен.

«Я хуліганка була, так, зізнаюсь. Одного разу прогуляла екзамен важливий, і поїхала на кастинг співочий. Моя мама ще працювала в тій школі. І мене шукали дуже довго, а я поїхала на «Фабрику зірок». І там була десь в черзі шестигодинній замість екзамену, мені здається, що це був не просто екзамен, а випускний, важливі», - поділилася Зарицька з журналістами каналу «Україна».

Колега Олександри по гурту, музикант Дмитро Мазуряк, у школі відзначився ще більше.

«В мене в школі було дуже багато капостей. Одна з найбільших, яка мені згадується, це коли я був черговий у школі, треба було мити клас, дошку і т.д. І це був 3 поверх, я дуже лінивий був у школі, не хотів йти і виливати воду в туалет, я просто виливав з вікна. І я налив на вчительку біології, яка поверхом нижче була з вікна», - розповів музикант.

Тоня Матвієнко теж розважилася у шкільні роки хуліганським вчинком.

«Я подзвонила з учительської в Америку. Поїхала моя однокласниця туди. І я вирішила, поки немає вчителів, не було тоді мобільних телефонів, от я вирішила, щоб вдома батьки не платили, то хай краще школа заплатить. Мене не спіймали, але вранці відключили всі телефони, навіть таксофон, не міг ніхто подзвонити. Я, слава Богу, була не піймана», - ділиться Тоня Матвієнко.

Бешкетником у школі був і чоловік Тоні – співак Арсен Мірзоян.

«У мене весь щоденник був червоний. Тому важко просто уявити, коли я не хуліганив. Ми розвалили теплицю, спалили другий поверх. Били сторожів. Що тільки не було. Ці експерименти з хімічними препаратами, побутовою піротехнікою», - згадує Мірзоян.

Шкодує про свої шкільні витівки і співачка Світлана Тарабарова.

«Співали голосно пісні з переробленим текстом в коридорах про викладачів. Це дуже соромно, але співали. Я ще ж майстер рим. Боже, як соромно. У їдальні дурили тьотю, яка продавала маленькі булочки. Підходиш так 5-6 чоловік, навалюєшся і купуєш ніби одну булочку, а насправді там забирають ще 10. Це просто жахливо, але це сурові херсонські будні. Були бійки стінка на стінку. Я завжди типу рефері була. Прогулювали школу», - ділиться Тарабарова.

Фокуси Олі Цибульської могли призвести  навіть до загибелі людей. Оля побилася з однокласником об заклад, і наважилась на дуже небезпечний вчинок.

«Я на уроці народознавства з кабінету викидала праски залізні з вікна. Боже, це було дуже страшно. Мене на слабо не треба перевіряти», - запевнила Цибульська.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Праски з вікна та дзвінки в США: зірки розповіли про свої шкільні витівки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
15.09.2021 463
Еще материалы раздела «Афіша»