<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.09.2021 705

У МОЗ анонсували подовження дії сертифікату про вакцинацію

Можливі терміни посилення карантину в Україні озвучив Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. Жовтий рівень можуть запровадити після ухвалення комісії із техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

covid-sertyfikat_16.09.21

Але станеться це не раніше наступного тижня – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Також очільник МОЗу анонсував подовження дії сертифікату про вакцинацію із 6 місяців до року. Ляшко нагадав, що повністю імунізовані проти ковіду українці в разі посилення карантину матимуть привілеї: зможуть відвідувати спортзали, масові заходи та кінотеатри.

Оценка материала:

5.00 / 1
У МОЗ анонсували подовження дії сертифікату про вакцинацію 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
16.09.2021 705
Еще материалы раздела «Суспільство»