<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
17.09.2021 509

Фронтвумен гурту THE HARDKISS стане зірковим гостем грандіозного шоу «Співають всі!»

Цієї суботи, 18 вересня, о 21:00 на каналі «Україна» вийде новий випуск вокального шоу «Співають всі!» Як і раніше, талант учасників оцінюватиме зіркова «сотня» суддів, та в четвертому ефірі до них також долучиться фронтвумен гурту THE HARDKISS Юлія Саніна.

На сцені масштабного шоу «Співають всі!» музичний гурт виконає композицію «7 вітрів» зі свого нового альбому, після чого Юлія Саніна займе місце поруч із капітаном «сотні» Наталею Могилевською. Фронтвумен колективу вже має досвід суддівства, і хоча люди вважають її суворою, сама Юлія переконує, що оцінює учасників справедливо і ніколи не пропустить справжній талант.

«Для мене найголовніше – харизма. Ноти можна брати невисокі, зате такі смачнющі, що людину неможливо не помітити. А ось відштовхнути може самовпевненість, хамство, причому це відчувається з перших кроків учасника на сцені, з перших слів. Я люблю, коли насамперед талант говорить за себе, а вже потім – людина», – ділиться планами щодо суддівства в шоу «Співають всі!» Юлія Саніна.

А ще вона радить учасникам приходити на проєкт вже з готовим планом на майбутнє, адже талант-шоу допоможе стати відомим лише на певний час, а вже потім потрібно вражати людей своїми роботами.

«Дуже класно, якщо учасник пише пісні й одразу після проєкту може презентувати щось своє. Бо якщо місяць-два людина мовчить – вона справді губиться», – зазначила фронтвумент гурту THE HARDKISS.

То ж кому вдасться вразити харизмою і талантом Юлію Саніну? Дізнаємось вже цієї суботи, 18 вересня, о 21:00 у новому випуску грандіозного шоу «Співають всі!» на каналі «Україна».

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу.

Дивіться всі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Фронтвумен гурту THE HARDKISS стане зірковим гостем грандіозного шоу «Співають всі!» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
17.09.2021 509
Еще материалы раздела «Афіша»