<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.09.2021 1051

Чотири західні області можуть із "зеленої" зони карантину відразу перейти в "червону"

Найближчим часом чотири області України можуть із "зеленої" зони відразу перейти в "червону".

Про це заявив глава комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування, народний депутат із фракції "Слуга народу" Михайло Радуцький.

За його словами, в Україні зафіксовано найбільшу кількість нових хворих COVID-19 за останні чотири місяці. Тільки за цей тиждень пацієнтів із коронавірусом стало вдвічі більше: в понеділок - 3,3 тис осіб, за минулу добу - 6,6 тис.

"Наразі найбільш тривожні показники в чотирьох регіонах: Чернівецькій, Волинській, Закарпатській та Тернопільській областях. Найближчим часом ці західні регіони можуть із "зеленої" зони відразу перейти в "червону", - повідомив нардеп.

Радуцький уточнив, що за кількістю хворих на 100 тисяч населення в "лідерах" Чернівецька та Луганська області. Найбільше зайнято ліжок із киснем у Чернівецькій (55%) та Тернопільській (40%) областях.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чотири західні області можуть із "зеленої" зони карантину відразу перейти в "червону" 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.09.2021 1051
Еще материалы раздела «Суспільство»