<
НОВИНИ ДНЯ: Родина Байдена закликала його залишитися у передвиборчих перегонах, - CNN  Вчені виявили іншопланетне життя у Сонячній системі  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотніше  Західним областям у вівторок прогнозують послаблення спеки  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвокатавсі новини дня
Політика
Україна
19.09.2021 747

Бойовики обстріляли українських військових на Донбасі з мінометів і гранатометів

У зоні операції Об’єднаних сил від початку доби 19 вересня зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це повідомляє пресслужба штабу ООС.

Так, поблизу Майорська російські окупанти вели вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Біля Луганського ворог вів прицільний вогонь із станкових протитанкових гранатометів.

Крім того, в напрямку населеного пункту Новозванівка противник двічі здійснив обстріли позицій українських бійців із станкових протитанкових гранатометів та із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм.

За даними штабу, втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

На обстріли противника українські бійці відкривали вогонь у відповідь.

Оценка материала:

5.00 / 1
Бойовики обстріляли українських військових на Донбасі з мінометів і гранатометів 5.00 5 1
Політика / Україна
19.09.2021 747
Еще материалы раздела «Україна»