НОВИНИ ДНЯ: Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°всі новини дня
Життя та Стиль
Дозвілля
21.09.2021 1308

«Матусина копія»: Лілія Ребрик показала перші кроки доньки на танцювальному паркеті

Ведуча програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» й акторка Лілія Ребрик поділилась зворушливим відео, на якому її старша донька Діана тільки починає займатись танцями.

614847bab8ea9_21.09.21

В архівному ролику, змонтованому з відео різних років, донька Лілії танцює ча-ча-ча. На першому ролику маленька Діана робить свої перші кроки на паркеті разом з татом, хореографом Андрієм Диким, а на наступних демонструє танцювальні па вже разом з партнером.

«Як час летить… Наче вчора Діана робила перші танцювальні кроки, а вже сьогодні ця Леді впевнено тримається на паркеті в різних стилях танцю, робить певні успіхи та вражає свою породою», – написала ведуча програми «Ранок з Україною» Лілія Ребрик на своїй сторінці в соцмережі.

У коментарях підписники Лілії залишили сотні коментарів до надзвичайно милого відео: «Гордість для батьків», «Матусина копія», «Розумничка», «Танці в неї в крові». Вподобали новий пост ведучої каналу «Україна» і її зіркові колеги Наталка Денисенко, Оля Цибульська, Вікторія Булітко та інші артисти.

Як відомо, Діана Дика займається танцями змалку і посідає призові місяця на різноманітних конкурсах. Крім того, старша донька Лілії вже не раз знімалась в кіно, де демонструвала також свій акторський талант.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на телеканалі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Матусина копія»: Лілія Ребрик показала перші кроки доньки на танцювальному паркеті 5.00 5 1
Життя та Стиль / Дозвілля
21.09.2021 1308
Еще материалы раздела «Дозвілля»