<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
01.07.2010 18:14 14560

ODESSA HOLIDAY FASHION WEEK

Традиційно, в останні вихідні червня Одеса зустріла HOLIDAY FASHION WEEK.  Проект Оргкомітету Українського Тижня Моди посів важливе місце як в українському, так і в міжнародному фешн-календарях і привернув увагу багатьох зацікавлених осіб зі світу моди. Започаткований у 2007 році, показ колекцій для літнього відпочинку HOLIDAY FASHION WEEK пройшов вже вчетверте.

Стильне шоу, що презентує нові досягнення курортного дрес-коду, тепле море, чисті пляжі, самобутні колекції, колоритна публіка – ось успішні складові єдиного в Центральній Європі HOLIDAY FASHION WEEK.

 

Організатори: Оргкомітет Ukrainian Fashion Week за підтримки  мерії м.Одеси.

Арт-директор проекту HFW – Олексій Залевський.

 

Цього разу в HOLIDAY FASHION WEEK взяли участь 35 дизайнерів та ТМ, які продемонстрували 29 колекцій.

Традиційно, всі покази відбулися в концерт-холі Luxury Gallery «Сады победы». Продемонструвати понад 400 яскравих образів на подіумі дизайнерам допомогли 50 моделей з Одеси та Києва. Стиль моделей протягом всього заходу був створений перукарями та візажистами мережі салонів Frederic Moreno (Україна).

 

26 червня відбувся фінал ХІ Конкурсу молодих дизайнерів одягу «Сезони моди – погляд у майбутнє».

Це всеукраїнська акція, що була заснована у 2000 році і спрямована на пошук молодих і талановитих дизайнерів, а головне – на пропаганду творчості молодих дизайнерів та підтримку їх з боку суспільства. 18 фіналістів з 5 міст України візьмуть участь у фінальному шоу Конкурсу.

Саме цей Конкурс був стартовим майданчиком для багатьох, нині дуже відомих, модельєрів, таких як Андре Тан і Ксенія Марченко, Олена Олійник та Едуард Насиров, Вікторія Чикулай і Тетяна Анік’єва, Віталій Павлишин і Наталя Каменська, Артем Климчук, Олександр Каневський, Олена Буреніна та багато інших яскравих імен.

В журі конкурсу: Лілія Пустовіт, Олексій Залевський, Тетяна Земскова, Олена Ворожбит, Ірина Каравай, Лариса Лобанова.

 

HOLIDAY FASHION WEEKце не тільки демонстрації колекцій. Це і яскраві події, що відбуваються за межами подіуму.

 

У рамках офіційної програми HOLIDAY FASHION WEEK 25 червня відбулася перша вечірка з серії ELLE SUMMER PARTY – гарячих вечірок журналу ELLE.  А для тих, хто побажав залишитися для емоційного обговорення побаченого в «Садах победы», у цей же час виступали – спеціальні гості вечора від журналу “Сезони моди”: група “ЗАКЛЬОПКИ” та боді-арт балет “ValeryStar”.

Кульмінація Odessa Holiday Fashion Week відбулася 26 червня на вечірці Olmeca Gold Fashion, яка пройшла у Portofino beach resort. Біле оздоблення пляжу та золото культової Olmeca визначили дрес-код події – біло-золотий. На вечірці до уваги гостей був запропонований показ «Young Boys Games» від дизайнера Валерії Ковальської, яка створила для своєї круїзної колекції мінімалістично-стильні образи.

 

27 червня відбулася феєрична вечірка закриття HOLIDAY FASHION WEEK’2010 від журналу “Сезони моди”. Спеціальні гості вечора – Фома & Данило Денісов з проектом “Український фольк-панк шансон”.

 

Досвід організаторів, талант дизайнерів та професійність журналістів дали можливість створити на модній мапі Європи ще один яскравий fashion-проект.

Оценка материала:

3.29 / 7
ODESSA HOLIDAY FASHION WEEK 3.29 5 7
Прес-релізи / Інше
01.07.2010 18:14 14560
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 314
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 276
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 352
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 303
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 310