<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.09.2021 477

Сенцов вибачився за різкі висловлювання своєї сестри щодо України

Режисер, колишній бранець Кремля Олег Сенцов вибачився за слова своєї двоюрідної сестри Наталії Каплан щодо України.

Відповідний пост опублікований на його сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Мені прикро, що моїй двоюрідній сестрі Наташі так зараз погано, і на фоні загострення депресії в неї з’явились емоційні пости в Фейсбуці. Я прошу вибачення за її різкі слова в бік України. Це дуже гірко. Вдячний Наташі за багаторічну підтримку та прошу з розумінням віднестись до тяжкого психологічного стану, в якому вона знаходиться вже тривалий час”, - зазначив Сенцов.

Раніше Наталія Каплан, яка у 2019 році отримала українське громадянство, у соцмережі в грубій формі висловилась про Україну і заявила, що повертається додому в Росію.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сенцов вибачився за різкі висловлювання своєї сестри щодо України 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.09.2021 477
Еще материалы раздела «Суспільство»