<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Прес-релізи
Інше
01.07.2010 18:15 12312

На Вінниччині стартували проекти переможців конкурсу «ОЗДОРОВИ СУСПІЛЬСТВО»

У рамках молодіжного проекту «ОЗДОРОВИ СУСПІЛЬСТВО», який Фонд Братів Кличків реалізує спільно з Фондом Конрада Аденауера, розпочато черговий етап - втілення у життя соціальних ініціатив переможців попередніх етапів. Одними з перших свої роботи представили громадськості учасники з Вінниччини.


24 червня у м. Хмільник (Вінницька обл.) відбувся фестиваль, започаткований Мирославою Дворницькою та її ініціативною групою.  Фестиваль під назвою  «Пізнай самого себе» відбувся у районному будинку культури та мистецтв та зібрав більше 700 чоловік зі всієї області.  У рамках фестивалю відбулися концерт молодих виконавців та виставка виробів молодих майстрів м. Хмільник, де  можна було побачити в’язані вироби, вишивку, картини місцевих художників, навіть  моделі автомобілів.

 

«Я безмежно рада, що мій перший фестиваль відбувся так яскраво, навіть ніхто  не хотів повертатися додому. Буду сподіватися, що наступного року у мене також буде можливість подарувати свято моєму улюбленому місту», - коментує Мирослава Дворницька, автор фестивалю «Пізнай самого себе».

Мирослава Дворницька – одна з 10 переможців конкурсу  «ОЗДОРОВИ СУСПІЛЬСТВО», які отримали фінансування і тим вибороли право втілювати у життя свій проект. Ще один учасник  з Вінниччини - Алла Корнієнко. Її  проект під назвою «У здоровому тілі здоровий дух» буде презентований у м. Хмільник 1 липня, хоча він почав працювати ще у травні, коли був відкритий наметовий табір. Суть проекту Алли – це організація дозвілля для молоді без алкоголю та тютюну, розкриття їхніх  талантів, об’єднання людей навколо прагнення до творчості. Перші підсумки роботи 3-денного табору та офіційна презентація роботи Алли Корнієнко «У здоровому тілі здоровий дух» відбудеться 1 липня 2010 року, о 16:30 у приміщенні конференц-зали Міської ради м. Хмільник (вул. Столярчука, 10, 4 поверх).  

 

Нагадаємо, що переможцями конкурсу «ОЗДОРОВИ СУСПІЛЬСТВО» стали: Білаш Вікторія (м. Іллінці, Вінницька обл.), Войтинська Марія (м.Львів), Дворницька Мирослава (м.Хмільник, Вінницька обл.), Мацегора Анастасія (м. Харків), Корнієнко Алла (м.Хмільник, Вінницька обл.), Іванова Марія (м.Київ), Тищенко Олена (м.Київ), Радіонова Ірина (м.Київ), Купріянчук Ольга (м.Суми), Добрякова Ольга (м. Житомир), Редько Марія (м. Дніпропетровськ), Турченяк Тарас (м. Жидачів,  Львівська обл.) Корбут Анна (м. Харків).

 

«Кожен з десяти проектів-переможців є унікальним. Адже всі вони спрямовані на побудову моделі здорового суспільства у своїй громаді. Ми вже стали свідками реалізації кількох проектів, які  особисто мене вразили орієнтацією їх авторів на загальнолюдські цінності та прагненням власними силами покращити співіснування людей у своїй громаді.   Це той приклад, який, безперечно, треба наслідувати», - коментує Ганна Старостенко, Виконавчий директор «Фонду Братів Кличків».

 

Довідка: Восени минулого року українське суспільство стало свідком презентації нового молодіжного проекту Фонду Братів Кличків та Фонду Конрада Аденауера – «ОЗДОРОВИ СУСПІЛЬСТВО!». Він покликаний підняти серед молодих людей тематику загальнолюдських цінностей та спонукати замислитися їх над тим, як можна поліпшити співіснування людей у суспільстві, яку роль при цьому могла б відігравати їх власна діяльність. За той час, який минув, було успішно завершено кілька етапів проекту, а саме: конкурс есе на однойменну тему, робота 50-ти переможців конкурсу у «Творчих студіях», визначення 10-х переможців конкурсу проектів. На даний момент проект досяг найцікавішого етапу – втілення розроблених проектів у життя.

Додаткова інформація:

«Фонд братів Кличків» – всеукраїнська благодійна організація, заснована Віталієм і Володимиром Кличками у серпні 2003 р. з метою створення належних умов для гармонійного розвитку підростаючого покоління  України.  За 7 років Фонд реалізував низку соціальних проектів, що були спрямовані на популяризацію здорового способу життя, сприяння розвитку спорту, підтримку талановитої молоді та проведення інформаційних кампаній.  Фонд працює з дітьми шкільного віку, студентами і молоддю, які прагнуть досягти успіху в житті. Результатами цієї роботи стали такі відомі  проекти як: створення мережі дитячих спортивних майданчиків по всій Україні «Клич друзів – граємо разом!»; модернізація безкоштовних боксерських залів «Спортивну Україну побудуємо разом!»; стипендіальні проекти «Обирай серцем» і «Підтримаємо освіту разом!»; проведення унікальних боксерських турнірів в Україні та інші.

Починаючи з 1994 року, Представництво Фонду Конрада Аденауера супроводжує процес політичних та економічних перетворень в Україні. З цією метою Фонд вже реалізував понад 500 проектів, спрямованих на підтримку демократичного розвитку, побудову громадянського суспільства, ствердження вільних ЗМІ та консолідацію демократичних інститутів. Фонд підтримує демократичні політичні партії України та їхні молодіжні організації. Наш офіс у Києві виступає водночас і як «портал» для налагодження прямих контактів українських політиків з Німеччиною та Європою. Важливою складовою нашої роботи є підтримка молодих політиків та обдарованих студентів. До основних напрямків діяльності Фонду належить, зокрема, суспільний діалог щодо християнсько-демократичних цінностей

Оценка материала:

3.44 / 9
На Вінниччині стартували проекти переможців конкурсу «ОЗДОРОВИ СУСПІЛЬСТВО» 3.44 5 9
Прес-релізи / Інше
01.07.2010 18:15 12312
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 314
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 276
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 352
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 303
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 310