<
НОВИНИ ДНЯ: Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозкивсі новини дня
22.09.2021 435

НБУ визнав існування нової банківської групи в Україні

Нацбанк України визнав банківську групу Конкорд і погодив відповідальною особою цієї банківської групи банк Конкорд, місто Дніпро.

Як повідомили в НБУ, до складу групи увійшли банк Конкорд, ТОВ Корд Пей і Електронік Пеймент Солюшнс Лтд. (Великобританія).

Контролерами банківської групи є сестри: Юлія і Олена Сусідки.

Конкорд стала 25-ю діючою банківською групою в Україні.

За даними НБУ на 1 січня 2021 року найбільшими акціонерами банку Конкорд були Олена Сусідка (56,23% акцій), Юлія Сусідка (43,77%), а також Тетяна Маломуж (0,003%).

За розміром загальних активів (2,83 млрд грн) Конкорд займав 43-е місце серед банків, що діяли в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
НБУ визнав існування нової банківської групи в Україні 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
22.09.2021 435
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»