<
НОВИНИ ДНЯ: Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україноювсі новини дня
Бізнес
Технології
23.09.2021 801

Український викладач популяризує хімію в ТікТок

Хімік, професор і зірка ТікТоку – український викладач Володимир Грудько за рік має 85 тисяч підписників у цій популярній мережі.

zarabotok-na-tyk-tok-1-840x480_23.09.21

Майже 40 років навчав у Харківському фармацевтичному університеті, а тепер робить хімію популярною. Каже – найбільше переглядів у прикладних роликів: про тестування молока чи солодких газованих напоїв. Як зробити тархун в домашніх умовах та чим пофарбувати крашанки – взагалі передивилися мільйон користувачів, йшлося у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Український викладач популяризує хімію в ТікТок 5.00 5 1
Бізнес / Технології
23.09.2021 801
Еще материалы раздела «Технології»