<
НОВИНИ ДНЯ: Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єр  Закон про мобілізацію: студенти проходитимуть обов'язкову базову військову підготовку – коли запрацює норма  Як приготувати паску в паперовій формі, чи потрібно змащувати форму маслом перед випіканням  Великодній календар: коли купувати вербу, пекти паску та зустрічати Радоницю  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.09.2021 1164

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Колишня дружина Андре Тана розповіла, чому не покликала його на свій день народження

Екс-дружина дизайнера Андре Тана Аліна Харечко журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, розповіла про стосунки з колишнім.

Колишня дружина Андре Тана розповіла, як відреагувала на його ніжне привітання.

«Я теж дуже його поважаю і захоплююся ним. Це щира дружба, тому для мене було несподівано і дуже приємно. Але я не запрошувала на день народження, тому що були тільки дівчата», - поділилася із журналістами каналу «Україна» Аліна Харечко.

Сам Андре Тан зізнається, подарунок колишній дружині вислав із запізненням.

«Подарунком була сукня. Я приїхав із Італії, пост писав там, і, коли приїхав, сказав своєму кур'єру, щоб він доставив подарунок», - говорить дизайнер на каналі «Україна».

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Колишня дружина Андре Тана розповіла, чому не покликала його на свій день народження 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.09.2021 1164
Еще материалы раздела «Суспільство»