НОВИНИ ДНЯ: Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпецівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.09.2021 763

Актор серіалу «Люся Інтерн» зізнався, за що над ним знущалися в школі

У комедійному серіалі «Люся Інтерн», який йде на каналі «Україна», одного з молодих інтернів грає Павло Кружнов. У програмі «Зірковий шлях» він відверто розповів про булінг.

В акторському оточенні про Павла всі говорять з теплотою та добротою. Він дійсно під час спілкування викликає приємні емоції. А в проєкті «Люся Інтерн» за час роботи актори взагалі стали однією дружною сім'єю.

У комедійному серіалі Павлу Кружнову дісталася роль інтерна Вені, який всього боїться й мріє стати не лікарем, а актором. Якщо говорити про реальне життя, зірка ситкому розбирається зі своїми страхами й проблемами завдяки психотерапії.

Павло Кружнов відверто зізнався в програмі «Зірковий шлях», що однією з причин звернення до психотерапевта став не дуже приємний період, пов'язаний з булінгом в школі.

«Моїми друзями зазвичай були дівчатка. Ми грали в ляльки. Одного разу мені сказали: «Це неправильно, ти повинен гратися з машинками, з пістолетами», – поділився актор серіалу «Люся Інтерн». – Але машинки на моїй шафі припали пилом».

За словами зірки ситкому, ляльки означали для нього стосунки й щось живе на відміну від техніки та пістолетів.

«Мене почали булити: «Півень, петушара», – зізнався Павло Кружнов.

Траплялося, що у нього відбирали особисті речі або несподівано били в обличчя. Актор зізнався, що він не входив ні в які тусовки хлопців. Йому це було нецікаво.

Булінг припинявся лише тоді, коли в школі починалася підготовка до КВН або до якихось публічних виступів. Павло Кружнов був готовий допомогти в написанні сценарію та в успішному виступі, забуваючи про образи.

«Я розумів, що десь на 1-2 тижні хлопці припиняли знущатися. Це був щасливий момент, – сказав актор серіалу «Люся Інтерн», – але потім відбувався реверс».

Уже пізніше любов до ляльок перейшла в професію, тому що Павло Кружнов став актором театру ляльок.

Дивіться 40-серійний серіал «Люся Інтерн» о 18:00 з понеділка по четвер на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Актор серіалу «Люся Інтерн» зізнався, за що над ним знущалися в школі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
24.09.2021 763
Еще материалы раздела «Афіша»