<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
25.09.2021 620

Російські військові не повертаються в пункти дислокації після навчань Захід-2021 — головнокомандувач ЗСУ

Українське командування не фіксує масового повернення батальйонно-тактичних груп армії Росії на місця постійної дислокації, незважаючи на завершення російсько-білоруських навчань Захід-2021.

Про це головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив у інтерв'ю Радіо Свобода.

За словами генерал-лейтенанта, батальйонно-тактичних груп, що з’явилися додатково під час проведення цих навчань і на території Білорусі, і на території РФ, було 19. Залужний додав, що вони продовжують виконувати завдання в Південному військовому окрузі Росії. За даними командувача, кожна така група налічує близько тисячі людей.

«Вони не стоять з автоматами вздовж нашого кордону. Вони перебувають у відповідних районах, наближених до державного кордону», — уточнив він.

Нагадаємо, спільні російсько-білоруські військові навчання Захід-2021 тривали з 9 по 16 вересня на території Білорусі та Росії на тлі загострення відносин обох режимів з країнами Заходу. У них взяли участь 200 тисяч військових, десятки літаків і гелікоптерів та близько 760 одиниць бойової техніки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Російські військові не повертаються в пункти дислокації після навчань Захід-2021 — головнокомандувач ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
25.09.2021 620
Еще материалы раздела «Україна»