<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.09.2021 867

Епіфаній зустрівся з послом України в Туреччині: про що говорили

Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній зустрівся у своїй резиденції з Послом України в Турецькій Республіці Василем Боднаром.

630_360_1632596788-5816_26.09.21

Про це передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу ПЦУ.

"Предстоятель помісної Української Православної Церкви обговорив із послом питання розвитку міжнародних та міжцерковних взаємовідносин та діяльність, яку у цій галузі здійснює Православна Церква України, як одна з визнаних автокефальних Церков світу", - йдеться у повідомленні.

На завершення спілкування Епіфаній привітав Василя Боднара з призначенням на посаду Посла в Туреччині та побажав успіхів у праці на благо України.

Як повідомляв Укрінформ, Предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній під час поїздки на Львівщину вручив очільнику Львівської облдержадміністрації Максиму Козицькому Орден святого рівноапостольного князя Володимира ІІ ступеня

Оценка материала:

5.00 / 1
Епіфаній зустрівся з послом України в Туреччині: про що говорили 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.09.2021 867
Еще материалы раздела «Суспільство»