<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний переліквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.09.2021 2058

Чому жінкам обов'язково треба їсти сало

Навіть незважаючи на велике калорійну навантаження, яке несе з собою вживання сала, в жіночому раціоні цього продукту складно знайти заміну.

Вся справа в унікальній арахідоновій кислоті. Вона представляє собою ненасичені жири, які в природі зустрічаються на так вже й часто. І ця кислота найсприятливішим чином впливає на весь жіночий організм: розгладжуються зморшки, омолоджується шкіра в цілому. Це рідкісні ненасичені жири регулюють гормональну систему і роблять шкіру жінки пружною і еластичною.

У салі жиророзчинні вітаміни (А, D, Е) і ненасичені жирні кислоти з'єднані з лецитином, що дозволяє очищати наші судини від надлишку холестеринових бляшок.

Також сало допомагає виводити токсини і радіонукліди. При цьому продукт засвоюється набагато краще, ніж його найближчий «родич» - вершкове масло.

А канадські вчені до всіх інших корисних властивостей сала додали ще й здатність продукту до поліпшення інтелектуальної діяльності та зміцненню імунітету. До такого висновку призвело канадців їх дослідження. Тому перед іспитом, важливою угодою або серйозним «мізковим штурмом» не завадить поласувати смачним салом.

І пам'ятайте, тільки тоді сало завдасть шкоди фігурі і відкладеться на боках, ногах і руках, якщо є його без міри. А якщо вживати невелику кількість цього продукту, то навпаки, буде лише корисно.

Будьте здорові!

Оценка материала:

5.00 / 1
Чому жінкам обов'язково треба їсти сало 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.09.2021 2058
Еще материалы раздела «Суспільство»