НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Політика
Світ
27.09.2021 1011

Турецькі підрозділи обстріляли російський вертоліт у Сирії – SOHR

Турецькі підрозділи обстріляли російський вертоліт у Сирії, в сільській місцевості Аль-Хасака.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Сирійський центр моніторингу за дотриманням прав людини SOHR.

«Турецькі підрозділи завдавали ракетний удар по російському гелікоптеру під час паріння над селом Аль-Дердарах на півночі Таль-Тамра в сільській місцевості Аль-Хасака, але не вдалося у його влучити», - повідомили активісти SOHR.

Російський гелікоптер відреагував на атаку вогнем у відповідь та покинув цей район. Згодом по району нанесла ракетний удар армія Асада.

Нагадаємо: вчора активісти SOHR повідомляли про епізодичні бомбардування турецькими силами та їхніми прибічниками населених пунктів у сільській місцевості Тель-Тамр в Аль-Хасака, де кілька артилерійських снарядів влучили в села Тель-Кіфджі, Тель-Джума, аль-Дардара та Ум аль-Кайф, якими було завдано матеріальних збитків. Сирійці відкрили вогонь у відповідь. Повідомлень про жертви немає.

Оценка материала:

5.00 / 1
Турецькі підрозділи обстріляли російський вертоліт у Сирії – SOHR 5.00 5 1
Політика / Світ
27.09.2021 1011
Еще материалы раздела «Світ»