<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
27.09.2021 620

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Міша Романова розповіла про життя із Максом Барських

Співачка та суддя вокального шоу «Співають всі!» Міша Романова розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, як ділила побут із співаком Максом Барських.

Свого часу разом підкорювали столицю земляки Міша Романова та Макс Барських. Вони переїхали з Херсона до Києва, щоб навчатися в академії естрадного та циркового мистецтва. Міша зізналася, що під час спільного проживання вони з Максом іноді сварилися. Сварки виникали переважно через роботу. А ось в побуті артистка ніколи не ображалася на свого творчого сусіда.

«Макс ніколи не прибирав. Він людина творча. І завжди сидів за комп'ютером, у вільний час, невільний час – він завжди писав музику. Тому мені абсолютно не становило жодних труднощів, щоб приготувати якусь смачну їжу або прибрати», - поділилася з журналістами каналу «Україна» співачка.

Готувала Міша улюблені страви Барських: гречаний суп або млинці.

«Пам'ятаю, якось раз прилетіла дуже втомлена з концерту, було 3 перельоти. І він говори: «Я так хочу млинців». А я так хочу спати, дуже сильно. Я думаю: «Ні, я йому приготую». Ось за що я обожнюю Макса, що навіть, якщо їжа раптом несмачна, він завжди скаже: «Дуже дякую, це була найсмачніша страва, що може бути», - говорить артистка на телеканалі «Україна».

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Міша Романова розповіла про життя із Максом Барських 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
27.09.2021 620
Еще материалы раздела «Афіша»