<
НОВИНИ ДНЯ: Ми до кінця не розуміємо, що відбувається в Кремлі - РНБО  Мобілізація по-новому: чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів  Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єр  Закон про мобілізацію: студенти проходитимуть обов'язкову базову військову підготовку – коли запрацює норма  Як приготувати паску в паперовій формі, чи потрібно змащувати форму маслом перед випіканнямвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
27.09.2021 550

Ведучий гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук: «Наш дім буде у французькому стилі»

Життя ведучого каналу «Україна» Володимира Остапчука зараз сповнене неймовірно яскравих подій. Він активно працює над новим сезоном суперпопулярного шоу «МАСКА», прем'єра якого відбудеться вже 23 жовтня, почав знімати власний фільм, а також разом з дружиною будує будинок. Володимир розповів про вибір їхнього майбутнього гніздечка і плани на поповнення в сім’ї.

За словами Володимира, вони з дружиною Христиною запланували покупку власного житла ще навесні цього року. Пара мріяла про заміський будинок, але потрібний готовий варіант знайти не вдавалося.

«Нам було важливо, щоб це було саме котеджне містечко: інфраструктура, безпека, сусіди, один архітектурний стиль. Ми багато їздили, дивилися, і тут знайома написала про комплекс, на території якого у нас було весілля», – розповів ведучий каналу «Україна» Володимир Остапчук.

Там парі запропонували забудову за затвердженим планом, і вже в червні вони почали зводити свій будинок під Києвом. Зараз, каже Володимир, вони з Христиною навідуються туди раз на 2-3 тижні і візуалізують власне гніздечко.

«Будинок буде у французькому стилі, це ж Прованс. Там будуть дитячі кімнати для моїх дітей і нашого з Христиною малюка – ми поки не вагітні, але плануємо. Також велика вітальня, навіть мій кабінет-бібліотека, про яку я мріяв все життя», – розкрив подробиці майбутнього житла ведучий популярних проєктів «Співають всі!» і «МАСКА» на каналі «Україна».

Заїхати в сімейне гніздечко сім'я Остапчуків планує наступного року.

Дивіться продовження найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» вже 23 жовтня в 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук: «Наш дім буде у французькому стилі» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
27.09.2021 550
Еще материалы раздела «Афіша»