НОВИНИ ДНЯ: Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.09.2021 1985

Як працюватимуть школи в "червоній" зоні карантину: відповідь МОН

У Міністерстві освіти та науки України розповіли, як працюватимуть школи в "червоній" зоні карантину. В цій зоні обов'язкова 100% вакцинація вчителів.

Про це заявила заступниця міністра освіти Віра Рогова, повідомляє РБК-Україна, посилаючись на її слова в ефірі "Сніданку з 1+1".

Вона зазначила, що "помаранчева" і "жовта" зони передбачають вакцинацію 80% освітян. При цьому навчаються всі діти: дошкільна, початкова, спеціальна, середня школи.

"Якщо регіон переходить до "червоної" зони, то обов'язкова 100% вакцинація вчителів. Якщо такого показника нема, то навчальний заклад перейде на дистанційну освіту", - повідомила Рогова.

За її словами, йдеться про стовідсоткову вакцинацію всього колективу закладу - лише за цієї умови зможуть працювати і дитсадки, і початкова, і спеціалізована школи.

Нагадаємо, у МОЗ розповіли, як працюватиме транспорт в "жовтих" і "червоних" зонах карантину.



Оценка материала:

5.00 / 1
Як працюватимуть школи в "червоній" зоні карантину: відповідь МОН 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
28.09.2021 1985
Еще материалы раздела «Суспільство»