НОВИНИ ДНЯ: Дрони змінюють війну в Україні, як танки під час Першої світової, - WP  Яєчний паштет із волоськими горіхами: рецепт чудової холодної закуски  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Нафта дешевшає після невдалої спроби Ірану атакувати Ізраїль  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Оренда квартир подорожчала в Україні: ціни по областяхвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.09.2021 6249

В Україні очікуються нічні заморозки до -5 °С

За прогнозом Sinoptik.ua, з 29 вересня по 5 жовтня в Україні очікуються нічні заморозки, навіть незважаючи на те, що до кінця тижня погода буде сонячною та сухою.

Сильні заморозки в нічні та ранкові години, до 5 ° C морозу в повітрі, прийдуть до Чернігівської, Сумської, Полтавської, Харківської, Луганської областей.

Заморозки до 1 ° C морозу в повітрі очікуються у Київській, Житомирській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Донецькій, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях.

Садівникам додасться роботи, нічні заморозки небезпечні для багатьох садових рослин. Автомобілістам рекомендують відправлятись на шиномонтаж для переходу з літніх шин на зимові, коли наступають перші нічні заморозки, а температура повітря стає нижче за +7 °С.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні очікуються нічні заморозки до -5 °С 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
28.09.2021 6249
Еще материалы раздела «Суспільство»