<
НОВИНИ ДНЯ: З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експертвсі новини дня
Політика
Україна
28.09.2021 477

Мін'юст продає три в'язниці

Міністерство юстиції продає будівлі трьох колишніх в'язниць: Ковельської виховної колонії у Волинській області, Івано-Франківську установу виконання покарань №12 в селі Тростянець та Миколаївську виправну колонію №50 в селі Держів Львівської області.

Про це у вівторок 28 вересня, повідомив міністр Денис Малюська у Facebook.

За його словами, аукціони можуть відбутися ще до кінця осені.

Найдорожче продають Ковельську колонію (земельна ділянка 4,86 га) - за 41,62 млн гривень. Миколаївська колонія (земельна ділянка 15,5 га) пропонується за 17,12 млн гривень, а в'язниця в Івано-Франківській області (земельна ділянка 67 га) - за 7,86 млн гривень. На думку Малюськи, на місці третьої ділянки може вийти непоганий гольф-клуб.

Оценка материала:

5.00 / 1
Мін'юст продає три в'язниці 5.00 5 1
Політика / Україна
28.09.2021 477
Еще материалы раздела «Україна»