<
НОВИНИ ДНЯ: Коли винищувачі F-16 з'являться в Україні: експерт назвав важливі умови  Про що домовилися Путін та Кім Чен Ин: у господаря Кремля було дві мети – Портников  Як засолити огірки за 30 хвилин  Телескоп зафіксував галактику з чорною дірою масою як 200 мільйонів сонць  Експерти надали Раді безпеки ООН "неспростовні" докази використання Росією ракет з КНДР, - AP  Не тільки через війну. Чому Україну не беруть в НАТО  Рецепт вишневого пудингувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.09.2021 966

Екстрасенс назвав переможця грандіозного шоу «Співають всі!»

Суддя популярного шоу «Співають всі!», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», співучий екстрасенс Максим Гордєєв розповів, кому карти прогнозують перемогу в проєкті та виграш у розмірі півмільйона гривень.

П'ять випусків масштабного талант-шоу «Співають всі!» вже позаду, і за кілька тижнів ми дізнаємося, хто стане тріумфатором проєкту. Та співучий екстрасенс Максим Гордєєв вирішив зазирнути в майбутнє і за допомогою своїх карт спробував передбачити, хто виграє в шоу.

«Перша випала карта – помірність. Тобто це буде людина, яка балансує між дорослістю і дитячістю і зможе сподобатися всім. Друга – карта смерті. Вона символізує те, що людина не просто розірве нас всіх, а буде абсолютно новою, свіжою. Імовірність того, що вона вже популярна в певних колах – вкрай мала», – розповів зірковий експерт грандіозного шоу каналу «Україна» Максим Гордєєв.

А ось третя випала карта – справедливість. За словами екстрасенса, вона говорить про те, що ця людина справді заслуговує на перемогу, а проєкт «Співають всі!» дасть їй потужний старт у кар'єрі та кардинально змінить її життя. Але що ж говорять карти про статеву приналежність переможця?

«Найімовірніше це буде молода людина. У ній є і чоловіча, і жіноча енергетика, але вона дуже сильна, в якомусь сенсі навіть агресивна. Тому на 60-70 відсотків можу сказати, що це чоловік. Ну або жінка з дуже сильним характером», – вважає суддя шоу «Співають всі!»

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. У серпні Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу.

Дивіться новий випуск проєкту «Співають всі!» цієї суботи о 21:00 на телеканалі «Україна».

Дивіться всі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Екстрасенс назвав переможця грандіозного шоу «Співають всі!» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.09.2021 966
Еще материалы раздела «Афіша»