<
НОВИНИ ДНЯ: Шольц закликав країни з економікою, що розвивається, взяти участь у саміті миру щодо України  Салат "хвилинка" з тунцем: просто і дуже смачно  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  Не тільки бойові. У Міноборони назвали вакансії в армії, на які найбільше потрібні люди  Українська армія на тлі виснаження пробує новий стиль рекрутингу – WSJ  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Чи будуть війська НАТО в Україні: хто із союзників "за", а хто – "проти" і що про це кажуть у Зеленськоговсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.10.2021 477

«Ранок з Україною»: стилістка розповіла, як з 10 речей базового гардероба створити 50 образів

Ведучі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Марія Мельник і Анатолій Анатоліч розповіли, як правильно підібрати базовий гардероб. Разом із стилістом телезірки з’ясували, що в нього входить і як з невеликої кількості речей зробити багато стильних образів.

Базовий гардероб – це основа вашої шафи. Кількість речей у ньому залежить від вашого способу життя, уподобань та бажання змінювати образи.

«Я раджу почати з 10-11 речей. З такою кількістю речей у базовому гардеробі ви зможете створити мінімум 50 образів на кожен день, доповнюючи їх аксесуарами чи іншими елементами, – коментує стилістка Юлія Циганенко в ефірі каналу «Україна». – Зараз не існує поняття «одяг за віком», тому будь-які речі базового гардеробу можуть носити як 19-річні дівчата, так і жінки за 45 років».

Створювати свою базу потрібно з так званих низів. Саме вони демонструють ваші основні вподобання: сукні-спідниці чи джинси-брюки.

«Взагалі-то в базовому гардеробі не є обов’язковими джинси, та я все ж раджу мати цей універсальний предмет. Якщо ж ви обираєте брюки – вони можуть бути абсолютно з будь-якого матеріалу, наприклад, шерсть, еко-шкіра тощо», – зазначила експертка.

Невід’ємна частина гардероба – спортивний костюм. Його можна міксувати і з трикотажними речами, і одягати поверх сукні, і навіть носити замість шарфа. Також слід звернути увагу на костюми з трикотажу, адже це тренд сезону. Крім того, трикотаж вважається універсальним і з ним теж можна скласти величезну кількість образів.

Основне правило базового гардеробу – на кожен низ має бути щонайменше 4 верхи. Також у гардеробі кожної жінки має бути універсальна сукня.

«Також я раджу вам доповнити свій гардероб мінімум трьома верхніми шарами: жакет, джинсова куртка і тренч, які поєднуватимуться абсолютно з усіма речами», – коментує стилістка в «Ранку з Україною».

Підсумовуємо: 11 одежин обійдуться приблизно у 5 тисяч гривень, а завдяки порадам стилістки ви матимете щонайменше 50 різних образів у вашому гардеробі! Цього вистачить на всю осінь!

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: стилістка розповіла, як з 10 речей базового гардероба створити 50 образів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.10.2021 477
Еще материалы раздела «Суспільство»