<
НОВИНИ ДНЯ: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї святавсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
01.10.2021 715

Сказала, що вагітна: ведучий «Зіркового шляху» Даніель Салем розповів про нав'язливих шанувальниць

Ведучий Даніель Салем у програмі «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, розповів, як реагує на нав'язливих шанувальниць.

Даніель Салем не приховує, шанувальниці завжди намагались домогтися його уваги. Й інколи, каже чоловік, вони відважувались на божевільні вчинки.

«Була дівчинка, яка надіслала листа під двері, сказала, що вона вагітна від мене. Роки 2 тому. Вона потім прийшла. Написала записку: «Я хочу тебе побачити». Добре, вирішив я, мені ж теж цікаво, хто мама моєї дитини майбутньої. Я сказав в підсумку: «Вибач, я одружений». І була дівчинка, яка переслідувала, стояла під будинком, ходила за мною. Постійно була в моїх барах, сиділа і чекала мене. Могла сидіти пити чай 14 годин», – розповів на телеканалі «Україна» Салем.

Ведучий говорить, що в таких випадках просто ігнорує таких прихильниць.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Сказала, що вагітна: ведучий «Зіркового шляху» Даніель Салем розповів про нав'язливих шанувальниць 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
01.10.2021 715
Еще материалы раздела «Афіша»