<
НОВИНИ ДНЯ: Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа датавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.10.2021 907

Актриса серіалу «Люся Інтерн» зізналася, який вчинок майбутнього чоловіка в диких умовах її здивував

На сторінці каналу «Україна» в YouTube можна подивитися майже всі серії комедійного серіалу «Люся Інтерн». Слава Красовська зіграла у ситкомі начальницю на прізвисько Тахікардія. Актриса розповіла у програмі «Зірковий шлях», як повів себе майбутній чоловік в непростих умовах.

У серіалі «Люся Інтерн» Слава Красовська дуже сувора та непохитна, тримає інтернів у кулаку, але в житті вона – життєрадісна, легка і з чудовим почуттям гумору. Коли у програмі «Зірковий шлях» постали питання про особисте життя, зірка ситкому щиро поділилася, як одна ситуація в диких умовах показала акторці, що за людина – її майбутній чоловік.

На 4 курсі Слава Красовська разом із однокурсниками вирушила до Криму. Це була не перша поїздка, але одну з них актриса добре запам’ятала.

За словами зірки серіалу «Люся Інтерн», коли в поході доводиться жити в наметах, нести важкий рюкзак і розраховувати тільки на свої сили, люди показують себе такими, які вони є насправді.

Під час того походу довелося йти набагато довше, ніж було заплановано. І Слава Красовська розуміла, що вже не здужає йти з рюкзаком, який важив 70 кг. Тоді її майбутній чоловік зробив те, що приємно здивувало Славу.

«Саша просто забрав мій рюкзак, – розповіла зірка серіалу «Люся Інтерн». – У нього був свій – ще більшій на плечах, і Саша вішає мій перед собою. Без розмов, без питань, чи треба мені ця допомога, чи ні. Він забрав і пішов далі».

За словами актриси, ось такі вчинки можна назвати лицарськими. «І вже по-іншому починаєш дивитися на людину, розуміти базові чоловічі якості», – сказала Слава Красовська.

Дивіться 40-серійний серіал «Люся Інтерн» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Люся Інтерн» зізналася, який вчинок майбутнього чоловіка в диких умовах її здивував 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.10.2021 907
Еще материалы раздела «Суспільство»