<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.10.2021 1355

Найкращим вчителем України став викладач з Києва

Кращим вчителем року премії Global Teacher Prize Ukraine став учитель української мови та літератури Артур Пройдаков, який викладає в київському приватному навчальному закладі "Мідгард".

Про це повідомляє Українська правда, передає Укрінформ.

Зазначається, що Продайков народився у Луганській області у російськомовній родині, а зараз у Києві вчить дітей українській. Вчитель використовує у навчанні платформу TikTok та подкасти.

Педагог веде Telegram-канал "ЗНО Українська", також записав "Подкасти з української літератури", бо ця форма нині в тренді, він називає її цікавою та зручною.

"Крутезний досвід, яким я пишаюся, — участь у проєкті "Всеукраїнська школа онлайн". За 2020 та 2021 роки створив курс з української літератури, який завжди можна передивитися онлайн", - розповів Продайков.

Національну премію засновано у 2017 році після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation, який і заснував світову щорічну премію для вчителів Global Teacher Prize.

Премія – можливість ще раз підкреслити важливість педагогів і той факт, що в усьому світі їхні зусилля варті того, аби бути визнаними на найвищому рівні.

Як повідомляв Укрінформ, 2 вересня освітня національна премія Global Teacher Prize Ukraine оголосила 10 найкращих вчителів країни.

Global Teacher Prize — світова щорічна «Нобелівська премія» для вчителів, започаткована арабським підприємцем та філантропом Санні Варкі у 2014 році.

Оценка материала:

5.00 / 1
Найкращим вчителем України став викладач з Києва 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
03.10.2021 1355
Еще материалы раздела «Суспільство»